Sus
Meniu / Pret / Comanda ☰

Pentru a transforma un concert intr-un eveniment cu succes garantat la public este recomandata folosirea unor efecte speciale. Dincolo de jocurile de lumini si de efectele pirotehnice, cu care ne-am obisnuit deja, in prezent este nevoie de ceva mai intens, cu un efect misterios si dramatic pentru a capta atentia publicului. Gheata carbonica este perfecta din acest punct de vedere!

fum greu 3

Cum se foloseste gheata carbonica la concerte

 

La concerte, gheata carbonica este folosita pentru crearea fumului greu.

 

Fumul greu obtinut cu ajutorul ghetii carbonice creeaza un mediu magic si ofera o nota de dramatism miscarii artistilor pe scena. Atunci cand este folosit, fumul greu domina scena, avand un efect spectaculos si asupra altor efecte speciale folosite, cum ar fi luminile colorate.

 

Efectele create de masinile de fum greu pot varia semnificativ, de la o ceata subtila, la nori grei de fum.

 

Gheata carbonica este o substanta care nu dauneaza mediului inconjurator si nu afecteaza atmosfera. De asemenea, gheata carbonica nu este toxica si de aceea foate fi folosita in deplina siguranta la evenimente mari, cum ar fi concertele sau festivalurile.

gheata carbonica concerte

 

Cateva indicatii despre modul de utilizare al ghetii carbonice la concerte

 

Gheata carbonica, avand temperatura foarte scazuta, nu trebuie sa fie manipulata niciodata cu mana goala. Exista riscul de leziuni severe ale pielii, in caz de contact direct. this youtuber Este indicat folosirea unor manusi de protectie. Daca se foloseste gheata carbonica pentru efectul de ceata la concerte indoor, este indicat ca spatiul sa fie bine ventilat.

 

Pentru obtinerea fumului greu cu ajutorul ghetii carbonice este necesara folosirea unei masini de fum greu. Cum functioneaza aceasta? De obicei, o masina de fum greu functioneaza ca un recipient inchis de dimensiuni mari, cu un element de incalzire a apei si un furtun sau orificiu de evacuare. Efectul creat de masina de fum greu este unic si nu poate fi reprodus de nicio alta tehnologie, fiind indispensabil de la concerte si festivaluri.

 

 Comanda chiar acum utilizand acest formular: http://www.carbonica.ro/comanda-acum