Sus
Meniu / Pret / Comanda ☰

gheata carbonica  În occident, și nu numai, se evită cât mai mult congelarea alimentelor prin metoda clasică. În schimb, se folosește gheața carbonică în calitate de agent termic capabil să mențină alimentele proaspete pe durate mai lungi de timp.

 

Avantajul principal este că alimentele nu doar că nu se alterează în nici un fel, dar de asemenea nu suferă nici modificări de gust. În momentul în care carnea este depozitată într-un congelator normal, aceasta suferă unele modificări de natură moleculară care dau un altfel de gust. În plus, același lucru se întâmplă și cu legumele, care își pierd savoarea după ce sunt înghețate în modul clasic.

 

În schimb, dacă folosiți gheață carbonică pentru depozitarea și conservarea alimentelor – acestea vor fi la fel de proaspete când le veți folosi. Marile restaurante folosesc această metodă de ani buni și în multe cazuri s-a dovedit că gheața carbonică a fost acel mic detaliu care a făcut o diferență enormă între o mâncare cu adevărat savuroasă și o mâncare fadă, lipsită de gust.

 

Comandati chiar acum gheata carbonica alimentara!
Preturi competitive!
Livram gheata carbonica alimentara in toata tara!