Gheață carbonică în băuturi
Un barman adevărat trebuie să își surprindă clienți. Trebuie să cunoască mici trucuri care să îi impresioneze pe aceștia. Un adevărat barman trebuie să fie un showman. Dar, pentru a putea face acest lucru are nevoie de mai multe produse și ustensile. Gheața carbonică se numără cu siguranță printre nevoile de top ale unui astfel de barman. Folosirea granulelor de gheață carbonică în cocktail-uri sau în băuturi de orice fel nu doar că răcește licoarea din pahar, dar în plus creează un efect special prin producerea așa numitului fum greu ca urmare a contactului dintre gheața carbonică foarte rece și băutura din pahar care are o temperatura mai ridicată.
Gheață carbonică pentru fum greu
În plus, orice bar adevărat, la unele intervale de timp susține diferite concerte. Nu contează dacă e vorba de jam sessions sau de concerte folk sau jazz. În cadrul acestor concerte, știm cu toții că atmosfera este ceea ce contează cel mai mult. De aceea, pentru un plus de mister, este indicată folosirea unei mașini de fum greu. Aceasta poate fi utilizată atât la concerte cât și la alte evenimente speciale care se organizează în barul dumneavoastră. Mașina de fum greu funcționează cu gheață carbonică, iar rezultatul este o pătură groasă de fum care nu incomodează în niciun fel clienții deoarece se va așterne la un înălțime de 15-20 de cm de podea şi este total inofensivă.