Sus
Meniu / Pret / Comanda ☰

gheata carbonica Gheața carbonică a început să fie tot mai mult folosită în cluburile din România. Dacă în trecut puteam vedea efectele gheții carbonice în filme sau în marile cluburi din occident, astăzi aceste efecte ale zăpezii carbonice pot fi văzute şi în majoritatea cluburilor de noapte care se respectă din România.

 

Cum era de așteptat – cea mai întâlnită utilizare a acesteia este pentru băuturi. În cazul unui cocktail exploziv este nevoie doar de două granule de gheață carbonică. Clienții vor fi mai mult decât impresionați de efectul vizual al acestui compus chimic. În plus, marele avantaj este că folosirea gheții carbonice nu va schimba în niciun fel gustul băuturii. De asemenea, poate fi folosită atât pentru soft drinks, cât și pentru băuturi sau cocktail-uri mai tari.

gheata carbonica pentru cluburi

Bineînțeles că fiecare club important va oferi clienților săi din când în când diferite concerte cu artiști consacrați ai industriei muzicale. Ei bine, în această situație folosirea gheții carbonice și a unei mașini de fum greu poate da naștere unei serii de efecte vizuale foarte apreciate de public. Principalul avantaj al acestul fum greu este că în comparație cu fumul obișnuit care se folosește la concerte, acesta nu rămâne în atmosferă făcând aproape imposibilă respirația. În schimb, datorită densității diferite de cea a aerului din mediul ambiant, acesta se va așterne ca o adevărată pătură de nori deasupra podelei, făcând astfel ringul de dans mult mai ademenitor pentru clienți.

 

Comandati chiar acum gheata carbonica pentru clubul dvs.!
Preturi competitive!
Livram gheata carbonica in toata tara!