Sus
Meniu / Pret / Comanda ☰

gheata-carbonica-nuntaCu siguranță, nunta este unul dintre cele mai importante momente din viața noastră. De aceea, trebuie să facem din acest eveniment unul într-adevăr memorabil, nu doar pentru fericitul cuplu, ci și pentru cei prezenți, familie, prieteni și colegi.

 

De departe, cel mai spectaculos moment al nunții este valsul mirilor. O reprezentație metaforică a întâlnirii celor doi și a evoluției poveștii de iubire a acestora. De aceea, acest moment trebuie să arate ca deprins din basme. Până la urmă, fiecare poveste de iubire este unică, iar nunta este cu siguranță un foarte important pas în continuarea oricărei povești de dragoste.

 

Ei bine, pentru a învălui aceste clipe în mister, de cele mai multe ori, valsul mirilor are o coregrafie specială sau chiar unele accesorii vestimentare. Dar misterul poate fi adâncit și mai mult cu ajutorul gheții carbonice. Ajutându-ne de o serie de principii fizice foarte simple, gheața carbonică împreună cu apă fierbinte dau naștere unui fenomen numit „fum greu”.

 

Avantajul fumului greu este dat de faptul că acesta nu va umple întreaga încăpere, ci va acoperi doar ringul de dans, iar fericitul cuplu va dansa printre nori. Momentul va fi cu adevărat unic, iar invitații vor fi mai mult decât surprinși.

gheata carbonica nunta

În plus, pentru ca magia să poată continua, la primul toast al tuturor invitațiilor, în paharele cu băutură ar putea fi puse două granule de gheață carbonică pentru ca acestea să se transforme în veritabili vulcani ce elimină fum. Gustul băuturii nu va fi schimbat deloc, iar efectul asupra invitaților va fi unul deosebit.

gheata carbonica bauturi

Așadar, pentru o nuntă ca în povești, folosiți gheață carbonică și oferiți-vă atât dumneavoastră, cât și invitaților, momente de neuitat!

 

Comandati chiar acum gheata carbonica pentru nunta!
Preturi competitive!
Livram gheata carbonica in toata tara!