Sus
Meniu / Pret / Comanda ☰

gheata carbonica pentru cluburiProbabil ați văzut în unele filme sau la diferite evenimente mondene difuzate la televizor, faptul că din paharele celor prezenți ieșea un fum alb și greu. Acest lucru este foarte ușor de realizat și fiecare petrecere organizată ar trebui să aibă astfel de momente care să sporească misterul și să încânte invitații.

 

Nu contează dacă este vorba de o nuntă, de un botez, de un majorat sau de oricare alt tip de petrecere, acest spectacol vizual este foarte ușor de obținut cu ajutorul gheții carbonice.

 

Secretul este dat de faptul că, în prealabil, în paharele invitațiilor sunt puse două granule de gheață carbonică, substanţă care la contactul cu băutura dă naştere acestui fenomen fizic. Diferența mare de temperatură dintre băutură, care în cele mai multe cazuri este la temperatura camerei și gheața carbonică, a cărei temperatură este de  -78.5° C în procesul sublimării, au drept rezultat apariția acestui fum greu, care, cu siguranță, vă va impresiona invitații.

 

Tot în cadrul acestor evenimente importante, momentele cu adevărat speciale, cum ar fi dansul mirilor sau clipele în care sărbătoritul face frumoasa vârstă de 18 ani, pot fi învăluite în mister dacă folosim încă o dată gheață carbonică. Astfel, cu ajutorul unor recipiente în care se află gheață carbonică și apă fierbinte sau cu ajutorul unor „mașini de fum greu”, în încăpere s-ar depune un nor de fum alb, dând impresia unei atmosfere de basm.

 

Luați în considerare această opțiune pentru viitoarele momente importante din viața dumneavoastră și a celor dragi și puteți fi sigur de succesul petrecerii organizate.

 

Comandati chiar acum gheata carbonica pentru petreceri!
Preturi competitive!
Livram gheata carbonica in toata tara!