Sus
Meniu / Pret / Comanda ☰

gheata carbonica alimentaraDatorită faptului că  gheața carbonică poate fi utilizată în calitate de compus chimic ce interacționează cu mediul ambiant, din ce în ce mai multe restaurante au început să o folosească pentru a-și impresiona clientela.

 

  • Ambianță – în momentele în care ringul de dans este ocupat de multe perechi sau atunci când urmează un moment special, mașinile de fum, care funcționează cu ajutorul gheții carbonice pot fi pus în funcțiune pentru un efect special – norul de fum greu.

 

  • Băuturifolosirea gheții carbonice în pahare le va transforma pe acestea în veritabili vulcani ce elimină fum greu și alb. Acest lucru este posibil datorită diferenței de temperatură dintre gheața carbonica în procesul sublimării și băutura din pahar.

 

  • Alimente – ca în orice restaurant, alimentele vor trebui ținute proaspete pentru mai mult timp. În locul clasicului congelator, se poate folosi gheață carbonică, această substanţă chimică fiind mult mai eficientă decât un congelator tradițional, nu modifică în niciun fel savoarea și gustul alimentelor și, în plus – este prietenoasă faţă de mediul ambiant.

 

Comandati chiar acum gheata carbonica pentru restaurantul dvs.!
Preturi competitive!
Livram gheata carbonica in toata tara!