Sus
Meniu / Pret / Comanda ☰

Iti doresti o nunta deosebita?

Cine nu-si doreste o nunta superba, de care sa-si aminteasca mereu cu incantare? Indiferent de genul de petrecere pe care ti-l doresti, pentru a organiza o nunta reusita, ai nevoie de un bun decorator pentru sala, de un DJ sau de o formatie care sa animeze petrecerea, de invitatii si marturii dragute, de buchete de flori frumoase si de lumanari.

 

Dar, daca iti doresti o nunta cu adevarat reusita, la care toata lumea sa se simta bine, foloseste-ti creativitatea si vino cu mici trucuri originale care sa nu-i lase pe invitati sa se plictiseasca la mese.

 

De exemplu, pentru copiii prezenti la petrecere se poate organiza o masa speciala, unde cei mici se pot juca si pot socializa in voie.

 

Apoi, pentru rascumpararea miresei, se poate inlocui traditionalul dar cu un moment artistic prin care mirele isi va recastiga mireasa (un dans special, un recital).

 

Spre sfarsitul petrecerii, atunci cand mireasa arunca buchetul de nunta, se poate pregati un buchet mare alcatuit din mai multe buchete mai mici, legate, care vor fi prinse de mai multe domnisoare singure, spre incantarea oaspetilor.

 

Daca esti inventiv si faci putina cercetare si planificare inainte de eveniment, vei vedea cate posibilitati ai pentru organizarea unei nunti de vis.

 

Te-ai gandit de exemplu sa folosesti gheata carbonica pentru a crea o atmosfera magica in timpul dansului mirilor?

 

Gandeste-te cum ar fi sa incepi valsul intr-o atmosfera plina de mister, cata emotie veti provoca si cate amintiri frumoase vor ramane dupa un astfel de moment. Pentru asta, comanda din timp gheata carbonica, pe care o poti folosi pentru a crea un spectacol vizual original.

 

gheata carbonica 2 carbonica.ro

 

Fumul greu care va invalui scena timp de 20-30 de minute (in functie de cantitatea de gheata carbonica comandata) va fi punctul de atractie al serii si cel mai fotografiat moment.

gheata carbonica 5 carbonica.ro

Spectacolul poate fi completat de pahare cu sampanie aburinde, pe care nuntasii le vor inchina in cinstea mirilor. Daca se adauga la fiecare pahar cateva granule de gheata uscata, pozele de la eveniment vor fi si mai reusite si invitatii se vor simti fermecati de atmosfera creata.

 

gheata carbonica

 

Daca iti permiti sa aduci si o fantana de ciocolata, o sculptura din gheata si un spectacol de artificii, succesul petrecerii este garantat.

 

Daca te-am convins, mult succes si petrecere frumoasa!