MistyStix

MistyStix

MistyStix este mai mult decât un simplu accesoriu pentru băuturi; este o invitație la magie și inovație în fiecare pahar.

 • Detalii

  Acest produs revoluționar, elegant și extrem de practic, îți permite să transformi orice băutură obișnuită într-o experiență vizuală uluitoare, plină de mister și fascinație. Conceput pentru a se potrivi cu o varietate largă de pahare și băuturi, MistyStix utilizează gheața uscată pentru a crea un efect de ceață densă și încântătoare care se ridică deasupra băuturii tale, captivând instant atenția oricui.

  Ușor de utilizat și reutilizabil, MistyStix este perfect pentru petreceri, evenimente speciale sau pur și simplu pentru a adăuga o notă de originalitate serilor tale obișnuite. Fie că dorești să impresionezi oaspeții sau să te bucuri de un moment de relaxare într-un mod cu totul special, MistyStix este alegerea ideală pentru a adăuga o notă de magie fiecărei băuturi.

  ! Acest produs poate fi curățat inclusiv la mașina automată de spălat vase.

  MistySticks adaugă valoare oricărei băuturi și sunt vândute în seturi de 25 de bucăți le prețul de 375 lei/set.

MistyBubbles

MistyBubbles

MistyBubbles sunt bile ingenioase concepute să lumineze băuturile cu efect de fum sau cocktailurile vulcanice.

 • Detalii

  Acestea combină gheața uscată cu bile luminoase multicolore pentru a crea un efect vizual impresionant, fără a intra în contact direct cu gheața uscată, asigurând siguranța consumatorilor. Sunt ușor de utilizat, reutilizabile și oferă o gamă de culori selectabile prin apăsarea unui buton.

  ! Acest produs poate fi curățat inclusiv la mașina automată de spălat vase.

  MistyBubbles adaugă valoare oricărei băuturi și sunt vândute în seturi de 3 bile la prețul de 180 lei/set.