productie gheata carbonica

Gheață uscată pentru o petrecere de neuitat? Sau pentru producție? Sau poate știi deja despre sablare și cureți cam orice cu gheață carbonică? Producem gheață carbonică și o livrăm.

Neo Gaz oferă gheață carbonică la prețuri competitive. Acest lucru a devenit posibil datorită echipamentelor moderne și a echipei de specialiști din producția noastră.

Munca noastră se bazează pe dezvoltare continuă, creștere și flexibilitate. Toate acestea au fost apreciate de sute de clienți care ne sunt alături de câțiva ani: de la organizatori de evenimente până la întreprinderi. Alătură-te nouă. Suntem pregătiți pentru cooperare și proiecte comune.

 • Marian Pamfil

  „Colaborarea cu echipa de la Carbonica a fost excepțională. Profesionalismul, disponibilitatea și ajutorul oferit de ei în toate situațiile merită 5 stele. Recomand cu încredere!”

 • Sound Ceremony

  „Colaborez cu Carbonica de câțiva ani buni și de fiecare dată am fost foarte plăcut impresionat de amabilitatea întregului colectiv, de promptitudinea și de disponibilitatea permanentă de a găsi soluții constructive, chiar și atunci când mai uitam sa programez din timp o comandă! Sunt adevărați prieteni, profesioniști de nota 100!”

 • Cabina Mov

  „Firma serioasa ,colaboram de ceva vreme și nu avem decât cuvinte de lauda .”

 • Vlad Curca

  „Calitate și profesionalism!
  Personal serios și prompt!”

 • Petrica Svinti

  „Foarte multumit de serviciilor si promtitudinea lor!”

 • Eduard Tarulescu

  „Colaborăm de atâția ani încât nici nu știu cât timp a trecut…. Întotdeauna prompți, întotdeauna de cuvânt, gata să te ajute chiar când am mai.incurcat eu borcanele. Eu unul nu i-aș schimba cu nimic în lume. Preturi și calitate deosebită. Nu am ce să reproșez. TOP!!”

 • Mariniciu Rodica

  „Recomand cu mare drag! Sunt seriosi, prompți, raspund imediat, colaborare excelenta de trei ani! Bravo! Felicitari! Va doresc mult succes în tot ce va propuneți!”

 • George Eduard

  „Profesionalism, corecți și promti”

 • Brunchi Radu

  „Colaborez cu băieții de ani de zile. Nu puține au fost momentele când a trebuit să fac rost de o cutie de gheață în ultimul moment și prin punctualitatea și profesionalismul lor am reușit să duc evenimentul la capăt. Recomand 100%!”