Gheata carbonica reprezinta trecerea in stare solida a dioxidului de carbon, spre deosebire de gheata obisnuita, care este rezultatul solidificarii apei la temperaturi de sub 0 grade. Este posibila crearea unor efecte impresionante cu ajutorul ghetii carbonice, deoarece aceasta are proprietatea de a trece direct din starea solida in starea gazoasa.

Gheata carbonica este folosita in Braila si Galati la diverse evenimente, la nunti, zile de nastere sau pentru a sarbatori un moment important.

Pentru a crea o atmosfera deosebita, prin care sa iti impresionezi invitatii, poti folosi gheata carbonica astfel:

  • Pentru crearea unui efect de misterios de ceata cu ajutorul masinii de fum greu. Aceasta este ideala pentru organizarea unui eveniment. Cu doar o jumatate de cutie de gheata carbonica, poti obtine fumul necesar unui interval de 4-5 minute.
  • Pentru a-ti surprinde invitatii, folosind la prepararea bauturilor si cocktail-urilor cateva granule de gheata carbonica. Acestea vor crea un efec unic de fum in pahare.
  • Pentru a crea o ambianta unica pe ringul de dans la nunta, folosind fumul greu, intr-un moment culminant al serii, cum ar fi, spre exemplu, valsul mirilor.

Gheata carbonica nu trebuie sa lipseasca de la niciun eveniment important. Daca vrei sa organizezi o petrecere sau o nunta intr-un restaurant sau local din Braila sau Galati, comanda gheata carbonica la preturi avantajoase.

Livrare rapida in Braila si Galati!

Profesionistii nostri va vor livra gheta carbonica in Galati sau Braila in cel mai scurt timp.

Comanda gheata carbonica de pe Carbonica.ro, prin completarea formularului de pe site. Poti comanda prin e-mail : office[at]carbonica.ro sau telefonic la urmatorul numar: 0764.99.88.77.

1 cutie 18 kg = gheata + ambalaj + transport + TVA = 220 lei

Daca ai nevoie de livrarea a cel putin 72 Kg (4 cutii) de gheata carbonica in Braila si Galati, contacteaza-ne si iti vom face o oferta.