Gheata carbonica se obtine printr-un proces de transformare a dioxidului de carbon in stare solida. Aceasta este mult mai eficienta decat gheata obisnuita deoarece are calitatea importanta de a trece direct din starea solida in starea gazoasa.

In Piatra Neamt si Targu Neamt, restaurantele si localurile folosesc gheata carbonica la evenimente deosebite, cum ar fi nuntile sau botezurile sau pentru transportul si pastrarea alimentelor si a bauturilor. In barurile sau cluburile din Piatra Neamt gheata carbonica este utilizata pentru crearea unor efecte speciale, cu ajutorul masinii de fum greu.

Gheata carbonica poate avea cele mai diverse utilizari:

  • Gheata carbonica poate fi folosita cu succes la petreceri de orice fel, datorita posibilitatii crearii unor efecte speciale deosebite. Masina de fum greu nu trebuie sa lipseasca de la nici o nunta, deoarece cu ajutorul acesteia poate fi realizata o coregrafie speciala. Masina de fum greu genereaza fumul greu, care pluteste pe suprafata ringului de dans, creand un efect impresionant.
  • Granulele de gheata carbonica pot fi folosite in cocktail-uri sau in bauturi, acestea avand nu doar un efect de racire, ci si un efect special prin producerea asa numitului fum greu la suprafata paharului.

Daca doresti sa organizezi un eveniment deosebit in judetul Neamt, apeleaza cu incredere la Carbonica.ro. Cu ajutorul ghetii carbonice iti vei putea impresiona invitatii la nunti, zile de nastere, petreceri de Halloween sau petreceri private.

Comanda acum gheata carbonica in Piatra Neamt si Targu Neamt!

Pe carbonica.ro poti comanda gheata carbonica la preturi avantajoase:

1 cutie 18 kg = gheata + ambalaj + transport + TVA = 220 lei

Daca ai nevoie de livrarea a cel putin 72 Kg (4 cutii) de gheata carbonica in Piatra Neamt si Targu Neamt, contacteaza-ne si iti vom face o oferta.

Comenzile se pot face online, pe adresa de mail office[at]carbonica.ro sau telefonic la urmatorul numar: 0764.99.88.77.

Preturi speciale pentru distribuitorii din Piatra Neamt si Targu Neamt

Carbonica.ro este in cautare de distribuitori in toata tara, inclusiv in Piatra Neamt si Targu Neamt. Daca vei face comenzi constante de minim 3 cutii de gheata carbonica pe livrare, vei beneficia de reduceri semnificative.