Sus
Meniu / Pret / Comanda ☰

Gheata carbonica reprezinta forma solida a dioxidului de carbon si se obtine prin comprimarea acestuia. Una din proprietatile sale de baza este ca, spre deosebire de gheata obisnuita, gheata carbonica nu se lichefiaza, ci trece direct in stare gazoasa.

 

Datorita calitatilor sale, gheata carbonica este folosita adesea in barurile, restaurantele si salile de nunti sau de concerte din Suceava pentru crearea unor efecte speciale.

 

Astfel, daca ai un bar, un restaurant, o sala de evenimente in Suceava, gheata carbonica poate fi utilizata pentru:

 

  • bauturi si cocktail-uri, pentru a le raci si pentru a crea un efect impresionant de fum care pluteste la suprafata bauturii.
  • pentru a crea efectul de fum greu. Cu ajutorul masinii de fum greu se creaza un strat de fum de 30-35 de centimetri, care va pluti pe suprafata scenei sau a ringului de dans. Masina de fum greu poate fi utilizata la diverse evenimente, cum ar fi concertele de muzica sau sarbatorirea unei zile de nastere intr-un spatiu inchiriat.

 

Detii un bar, un restaurant, o sala de evenimente sau organizezi un o nunta, un concert in Suceava? Comanda gheata carbonica si impresioneaza-ti invitatii.

 

Comanda ACUM!

 

1 cutie 18 kg = 169,36 lei ( fara TVA ) + 24% ( TVA ) = 210 lei

 

Pentru a putea comanda gheata carbonica, puteti fie sa completati formularul de pe site-ul nostru, sau comanda telefonic la urmatoarele numere de telefon: 0764.99.88.77 / 0232.25.88.25 sau pe adresa de mail office[at]carbonica.ro

 

Daca aveti nevoie de livrarea a cel putin 72 Kg (4 cutii) de gheata carbonica in Suceava, contacteaza-ne si iti vom face o oferta.

 

Livrare rapida in SUCEAVA!

 

Profesionistii nostri va vor livra gheta carbonica in Suceava in cel mai scurt timp. Gheata carbonica este livrata in Suceava in recipiente speciale. In mare parte acestea sunt cutii termoizolante din polistiren, iar transportul lor este facut in exteriorul vehiculului – de cele mai multe ori, intr-o remorca atasata acestuia.