Gheata carbonica este renumita pentru efectele speciale impresionante ce pot fi obtinute fie cu ajutorul masinii de fum greu, fie prin folosirea granulelor in paharele cu bauturi. Aceasta substanta este dioxid de carbon in stare solida si se obtine prin compresie la presiuni mari.

In Focsani, gheata carbonica este utilizata la organizarea evenimentelor deosebite, cum ar fi nuntile, zilele de nastere, petrecerile private sau petrecerile de Holloween. Indiferent de ocazie, cu ajutorul ghetii carbonice poate fi creata o atmosfera speciala si misterioasa.

Cluburile si restaurantele din Focsani folosesc gheata carbonica pentru:

  • Realizarea fumului greu cu ajutorul masinii de fum greu. Astfel, poti obtine o atmosfera deosebita, datorita fumului dens ce se inalta pe ringul de dans la o inaltime de 30-35 cm. Acest efect poate fi folosit cu succes in momentul culminat al nuntii, valsul mirilor.
  • Efectul de fum greu din paharele de bauturi si cocktail-uri se poate obtine cu doar cateva granule de gheata carbonica. Orice barman profesionist se va folosi de acest truc inedit pentru a-si impresiona clientii.

Daca esti din Focsani si vrei sa organizezi o petrecere inedita sau detii un restaurant, bar sau club, atunci apeleaza cu incredere la Carbonica.ro.

Comanda gheata carbonica in Focsani!

Daca doresti sa achizitionezi gheata carbonica, poti face o comanda online, prin completarea unui formular pe site-ul nostru si prin adresa de mail office[at]carbonica.ro, sau poti comanda telefonic la urmatoul numar de telefon: 0764.99.88.77.

Iata care sunt preturile:

1 cutie 18 kg = gheata + ambalaj + transport + TVA = 220 lei

Daca ai nevoie de livrarea a cel putin 72 Kg (4 cutii) de gheata carbonica in Foscani, contacteaza-ne si iti vom face o oferta.

Livrare rapida in Focsani!

Carbonica.ro livreaza gheta carbonica in Focsani in cel mai scurt timp. Gheata carbonica este livrata in Focsani in recipiente speciale. In mare parte acestea sunt cutii termoizolante din polistiren, iar transportul lor este facut in exteriorul vehiculului – de cele mai multe ori, intr-o remorca atasata acestuia.