Gheata carbonica este dioxidul de carbon inghetat. Datorita temperaturii sale foarte scazute, aceasta este folosita pentru pastrarea si transportul alimentelor, dar si pentru obtinerea fumului greu.

Daca vrei sa organizezi in Vaslui o nunta, o zi de nastere, o petrecere privata sau orice alt eveniment important, gheata carbonica reprezinta o modalitate inedita de a transforma o simpla petrecere intr-un moment de neuitat.

In Vaslui, gheata carbonica poate fi folosita in orice restaurant, local, bar sau club sub diverse forme:

  • Masina de fum greu este ideala pentru crearea unei atmosfere deosebite la nunti, pentru a marca un moment special al serii, cum ar fi, de exemplu, valsul mirilor. Toti invitatii vor ramane impresionati de fumul de pe ringul de dans.
  • Un efect spectaculos ce poate fi obtinut cu ajutorul ghetii carbonice este fumul greu din paharele de bauturi sau cocktail-uri. Cu doar cateva granule de gheata carbonica, fiecare pahar va putea fi decorat cu un strat spectaculos de fum.

Organizeaza un eveniment in Vaslui cu ajutorul ghetii carbonice si a masinii de fum greu. Daca detii un bar, un restaurant, o sala de evenimente sau vrei organizezi o nunta, comanda gheata carbonica prin Carbonica.ro si impresioneaza-ti invitatii!

Comanda ACUM!

Comanda online gheata carbonica prin completarea formularului de pe site-ul nostru, comanda telefonic la urmatorul numar de telefon: 0764.99.88.77 sau pe adresa de mail office[at]carbonica.ro

Comanda gheata carbonica de pe Carbonica.ro la preturi avantajoase:

1 cutie 18 kg = gheata + ambalaj + transport + TVA = 220 lei

Daca ai nevoie de livrarea a cel putin 72 Kg (4 cutii) de gheata carbonica in Vaslui, contacteaza-ne si iti vom face o oferta.

Livrare rapida in Vaslui!

Carbonica.ro livreaza gheata carbonica in Vaslui in cel mai scurt timp. Gheata carbonica este livrata in Vaslui in recipiente speciale, cu ajutorul cutiilor termoizolante speciale, iar transportul este facut in exteriorul vehiculului – de cele mai multe ori, intr-o remorca atasata acestuia.