Gheata carbonica se mai numeste si dioxid de carbon solid sau gheata uscata, deoarece nu se topeste in forma lichida, ci trece direct in forma gazoasa. Aceasta este, defapt, dioxid de carbon inghetat, si se obtine prin comprimarea acestuia pana la stadiul de lichefiere. Cand presiunea este eliberata, o parte din lichid va trece in stare gazoasa, iar o alta parte se va transforma in gheata.
Una dintre cele mai populare utilizari ale ghetii uscate este pentru a crea efecte speciale, cum ar fi ceata sau fumul. Atunci cand este combinata cu apa, gheata carbonica produce un amestec rece de dioxid de carbon si aer umed, care provoaca condensarea vaporilor de apa din aer, formand ceata.
In cluburile, restaurantele sau barurile din Buzau, gheata carbonica a inceput sa fie folosita tot mai frecvent, datorita efectelor vizuale foarte apreciate de clienti:

  • Fumul creat cu ajutorul masinii de fum greu. Acest efect de ceata sau fum este folosit mai ales la nunti. In timpul valsului mirilor, masina de fum greu genereaza o ceata densa deasupra ringului de dans, intr-un strat de 30-35 cm.
  • Bauturi fumegande. Cu cateva granule de gheata carbonica se creaza un efect spectaculos de fum greu in paharele clientilor

Comanda gheata carbonica in Buzau
Organizeaza un eveniment deosebit in barul sau restaurantul tau din Buzau cu ajutorul ghetii carbonice, pe care o poti comanda pe Carbonica.ro, la preturi accesibile. Comenzile se pot face online, pe adresa de mail office[at]carbonica.ro sau telefonic la urmatorul numar: 0764.99.88.77.
Iata care sunt preturile pe Carbonica.ro:
1 cutie 18 kg = gheata + ambalaj + transport + TVA = 220 lei
Daca ai nevoie de livrarea a cel putin 72 Kg (4 cutii) de gheata carbonica in Buzau, contacteaza-ne si iti vom face o oferta.