Datorita calitatilor sale, gheata carbonica este folosita adesea in barurile, restaurantele si salile de nunti sau de concerte din Bistrita Nasaud pentru crearea unor efecte speciale deosebite.

Daca vrei sa organizezi in Bistrita Nasaud o nunta, o zi de nastere, o petrecere privata sau orice alt eveniment important, gheata carbonica reprezinta o modalitate inedita de a transforma o simpla petrecere intr-un moment de neuitat.

In Bistrita Nasaud, gheata carbonica poate fi folosita in orice restaurant, local, bar sau club sub diverse forme:

  • Cu ajutorul ghetii carbonice poate fi obtinut un efect fumul greu spectaculos, in paharele de bauturi sau cocktail-uri. Cu doar cateva granule de gheata carbonica, fiecare pahar va putea fi decorat cu un strat spectaclos de fum greu
  • Masina de fum greu este ideala pentru crearea unei atmosfere deosebite la nunti, pentru a marca un moment special al serii, cum ar fi, de exemplu, valsul mirilor. Toti invitatii vor ramane impresionati de fumul de pe ringul de dans.

Comanda gheata carbonica in Bistrita Nasaud

Daca doresti sa organizezi un eveniment deosebit in Bistrita Nasaud, apeleaza cu incredere la Carbonica.ro. Cu ajutorul ghetii carbonice iti vei putea impresiona invitatii la nunti, zile de nastere, petreceri de Halloween sau petreceri private.

Comenzile se pot face online, pe adresa de mail office[at]carbonica.ro sau telefonic la urmatorul numar: 0764.99.88.77.

Iata care sunt preturile pe Carbonica.ro:

1 cutie 18 kg = gheata + ambalaj + transport + TVA = 220 lei

Daca ai nevoie de livrarea a cel putin 72 Kg (4 cutii) de gheata carbonica in Bistrita Nasaud, contacteaza-ne si iti vom face o oferta.

Livrare rapida in Bistrita Nasaud!

Carbonica.ro livreaza gheta carbonica in Bistrita Nasaud in cel mai scurt timp. Gheata carbonica este livrata in Bistrita Nasaud in recipiente speciale. In mare parte acestea sunt cutii termoizolante din polistiren, iar transportul lor este facut in exteriorul vehiculului – de cele mai multe ori, intr-o remorca atasata acestuia.