Răcirea produselor pentru depozitare și transport

Gheața carbonică este o modalitate excelentă de a păstra prospețimea și proprietățile nutritive ale alimentelor.

Gheața carbonică reprezintă o soluție excelentă atunci când este necesar să transportați ceva sau să asigurați depozitarea pe termen lung a produselor. Este convenabilă pentru transport: nu lasă în urmă murdărie sau bacterii și menține temperatura necesară. Gheața carbonică este utilizată în transporturile pe distanțe lungi, deoarece nu necesită electricitate și nu există riscul de decongelare în timpul transportului.

Mulți se tem de gheața carbonică, dar fără motiv: ea nu este toxică și nu prezintă un pericol pentru produsele alimentare. Mai mult, gheața carbonică are un efect antibacterian și îmbunătățește conservarea produselor. Pentru transporturile interurbane, mai ales în timpul verii, gheața carbonică este un instrument indispensabil. Iar efectul spectaculos de ceață la deschiderea containerelor oferă un plus de atractivitate!

Ce poate fi transportat cu gheața carbonică:

  • Carne și întreaga gamă de produse din carne (inclusiv semifabricate);
  • Pește și delicatese pescărești;
  • Fructe de mare;
  • Înghețată;
  • Băuturi;
  • Ouă.