Gheata carbonica reprezinta forma solida a dioxidului de carbon si este folosita, de obicei, la petreceri si evenimente speciale, pentru crearea unor efecte speciale deosebite, cu ajutorul fumului greu. De asemenea, gheata carbonica este utilizata frecvent si in industria alimentara, la transportul si pastrarea alimentelor sau bauturilor.

In Bacau, gheata carbonica este folosita in restaurante, localuri, cluburi sau baruri, in cadrul unor evenimente deosebite, astfel:

  • Granulele de gheata carbonica pot fi puse intr-un pahar pentru a crea un efect spectaculos de fum. Gheata carbonica poate fi utilizata la orice tip de bautura, fie ca este vorba de bauturi tari sau bauturi non-alcoolice.
  • Gheata carbonica joaca un rol important in pastrarea alimentelor proaspete, fiind un agent de racire foarte eficienta in comparatie cu gheata obisnuita, deoarece este mai rece si nu lasa umezeala.
  • Masina de fum greu este un alt mod impresionant de utilizare a ghetii carbonice. Cu ajutorul acesteia se poate crea un strat impresionant de fum care sa pluteasca pe suprafata ringului de dans.

Fie ca este vorba de o nunta, zi de nastere sau o petrecere privata, gheata carbonica te ajuta sa transformi orice eveniment intr-un moment de neuitat. De aceea Carbonica.ro este intotdeauna la dispozitia clientilor si distribuitorilor din Bacau.

Comanda gheata carbonica in Bacau pe Carbonica.ro

Daca esti din Bacau si vrei sa achizitionezi gheata carbonica de pe Carbonica.ro, vei avea parte de preturi avantajoase: 1 cutie 18 kg = gheata + ambalaj + transport + TVA = 220 lei
Comenzile se pot face online, pe adresa de mail
office[at]carbonica.ro
sau telefonic la urmatorul numar: 0764.99.88.77.
Plata pentru gheata carbonica comandata de pe site-ul nostru o puteti face astfel:

  • Numerar, la sediul firmei: Iași, Calea Chisinaului (langa Coca Cola)
  • Transfer bancar in contul: RO87 BTRL RONC RT05 6645 1901 Banca: Transilvania, NEO GAZ SRL, Iasi.
  • Ramburs Fan Courier
  • Livrarea se face prin curier FAN COURIER, in locatiile acestuia, vinerea si sambata.
  • Nu se fac livrari duminica si in zilele de sarbatoare legala.